Nočni život

 NOŠTROMO COCTAIL BAR

Svaku večer zabava uz najnovije strane hitove u coctail baru Noštromo. Svaku večer shootersi dobrodošlice čekaju Vas na ulazu u bar. Vikendima se zabavite uz sponzorske party-e i gogo plesačice. Uz ponudu najpoznatijih koktela, odličnu glazbu, atraktivne hostese, te otkačene konobare i barmene vrhunska zabava i ples su zagarantirani.

 VAGABUNDO COCKTAIL BAR

Gostima željnim provoda i zabave preporučamo Vagabundo bar. Svaku večer na ulazu u bar čekaju Vas atraktivne hostese sa shootersima dobrodošlice. Dobra atmosfera popraćena najnovijim ritmovima s domaće glazbene scene garancija su nezaboravnog provoda.

 BEACH BAR HAVANA

Beach bar Havana osim svoje atraktivne lokacije na glavnoj plaži Jadro, nudi i poseban ugođaj interijera. Osim popodnevnog izležavanja na udobnim ležaljkama uz prekrasan pogled i ponudu koktela Havana bar nudi i večernje provode uz najnovije strane hitove među kojima izdvajamo vikend party-e uz latino plesače.

 DISCO BAR MORE

Uz veliki izbor osvježavajućih, bezalkoholnih i alkoholnih napitaka disco bar More iz svoje ponude izdvaja veliki izbor koktela. Koktel majstori koji pale šank, bacaju boce i izvode razne vratolomije, bendovi i DJ-i, te dobra atmosfera popraćena najnovijim ritmovima s domaće i strane scene do ranih 5,00 ujutro.

 BEACH BAR SHARK

Uz jedinstvenu poziciju, na samom moru i plaži, te u jednostavnom ljetnom ambijentu uz nezaobilazne Beach party-e s brojnim i otkačenim nagradnim igrama zabavite se i u večernjim satima uz house ritmove te svakidašnju posebnu ponudu cijena pića i koktela.

 BEACH BAR PAPAYA

Plaža, more, kokteli i odlična glazba garancija su dobre zabave i provoda u poslijepodnevnim i večernjim satima uz uvijek nasmiješene konobare i barmene beach bara Papaye.

 BIKINI BAR

Plaža, more, dobro raspoloženo osoblje, posebne ponude cijena pića popraćeno najnovijim plesnim ritmovima garancija su dobre zabave i provoda u poslijepodnevnim i večernjim satima u Bikini baru.

Comments are closed.